follower tercayunk

Saturday, April 30, 2011

9 ucapan tahniah utk mereka.!


TAHNIAH...!!
"clap your hand"

anis ade byk ucapan tahniah yang nk disampaikan dekat mereka2 ni..
so anis sekalikan ucapan tahniah ni dalam stu entry..
boleh kn??
hee :)

1. perkahwinan Putera William dan Kate Middleton.



*kiss* ngeh2 :)


macam sebuah cerita dongeng bila seorang gadis rakyat biasa dapat kahwin dengan putera raja..wuuu..~
sape xnak btol tak??



2. Sazzy Falak selamat lahirkan anak kembar


sazzy falak dah melahirkan baby,pasangan kembar pada 28 april 2011 baru2 nie..
nama baby kembar tu, iman lilly and tiara rose..
wow..nice name.. :)
*sorry gmbar baby xde..



3. siti sarah sah mengandung sebulan lebih.

rasanya baru je pasangan siti sarah n syuib sepah ni melangsungkan perkahwinan dorg 26 Februari lepas..
dah mengandung kew???
power la syuib.!
*opss ayat sedikit lucah..
papehal pon tahniah..dpat baby comel ok? hee :)




4. zahiril azmin dan shera aiyob bertunang esok,1 mei

pelakon citer putih merah yg femes dlu2 uh..akan bertunang dengan syera aiyob esok..
dorg dah bercinta dekat 7 ke 8 bulan cmtu la..
dan merancang utk berkahwin hujung tahun ini..
*syera aiyob ni personaliti tv3..pegacara WHI x silap..lau silap maaf



5. budak2 yang da abes paper final


haa...yang nie ak xpuas hati..
asal korang habis dlu ak blom habis??
huh..jeles..papehal pon tahniah jugak..~
"tangan ke dada, mata ke atas"



6. budak2 yang dapat kolej kediaman..errrr..!!


hahaha..ucapan tahniah ni ase yang xleh blah skali.. xkira nk ucap gak tahniah..huhu




7. pasangan baru bercouple


fewiiittttt..!! sweet la..
'mmber' couple x gtaw kowt...
hahaha..*wat2 kecik ati

8. 3 paper dah lepas, tinggal 2 paper je lagi..yahoo..!!



asyik ucap tahniah dekat orang je..ak pon nk ucap tahniah kt dr aku jugak..
"tahniah anis..dah abeskan 3 paper, tinggal 2 paper je lagi"
hahaha..

mood : exam @_@



9. belum dapat rumah sewa....


perlu ke ucapan tahniah????
waaaa...mak..!!!! nak nanges ni..dah la kolej kediaman xdpat..
rumah sewa pon xjumpa lagi..huhu

dak2 uthm yg baca entry nie and tahu mnew2 rumah sewa yg kosong..
pm me ok??
area dekat ngn U je sbb anis n kengkawan xde transport..huhuhu :(

ok..da ckup..bye..*study



2 comments:

budingyun said...

2 paper tak banyak..saya ada 5 paper lagi.. (-_-) nombor agen cari rumah mau?

anisyahira said...

gudluck2..no agencari umah tu cner lak?? lau de mmbe2 yg taw sal umah sewa kt mnew2..pm me kt facebook k?

Related Posts with Thumbnails