follower tercayunk

Thursday, July 14, 2011

we got married

we got married??
yang pasti bukan aku married dengan sesiape k..
nie hanyalah sekadar variety show korea..
sebenarnya variety show ni dah lama kt korea..
ramai la celebrity2 korea yg dah jadi couple 'olok2' dalam variety show ni..
antaranya jo kwon(2am) & ga in , nikhun & victoria, kim hyun joong (vokalis ss501) & hwang boo
tp yg paling aku ske adalah 'goguma couple'..!
yong hwa (vokalis cn blue) & seohyun (snsd)..
xtaw knape..mybe dorg sweet sgt kot....hehe


kepada yg masih kurang jelas pasal variety show 'we got married' nie..
meh aku terangkan serba sedikit ok..
peserta2 dalam variety show ini akan dipasangkan dengan partner masing2..
partner ini ditentukan oleh PD, kira dorg xleh pilih la dorg nk pair dengan siapa..
peserta2 ni akan mengambarkan diri dorg as a real couple..
kuar dating, dinner macam couple2 lain jugk..
dorg juga diberi rumah untuk duk together as husband n wife..
tp x tdo sebilik la..huk2
besides, ade la interview dengan peserta..
dorng akan bercerita tentang perasaan dorg terhadap partner dorg n ape yg dorg ske n xske pasal partner dorg uh..*dgr mcm quite memalukan..tp open minded la..
akhir sekali, dorang secara peribadi pilih sama ada dorang nak stay together dgn partner dorg atau tidak..
time nie la bile hati sudah terpaut dgn partner masing2..hehe

sweet x sweet couple2 nie kne tgk la cndri..
pastu rase mcm nk couple dengan org korea pon ade..ngeh2..gatal ;p


wedding album yonghwa & seohyun..


yg wat bertmbah sweet bile couple yonghwa & seohyun ade reka sebuah lagu utk dr mereka..
nama lagu tu adalah 'banmal song'..
banmal tu adalah bahasa unformal korea yg slalo digunakan mase dgn kwn2 atau keluarga..
apa sbb banmal song..
sbb dorg bile brborak dorg gune bahasa formal korea..
*byngkan klu anda gune bhsa formal dengn couple anda..
ohhh..cute ta...~ ;)

layan jap lagu 'banmal song'



nice song..~ sweetttt..


3 comments:

NaF said...

aku tengok ni! sumpah besh! tp separuh baru sebab tengok on9. aku suka depa. wuaa. yonghwa! nk kawen dengan yonghwa boleh? kahkah

Taufan Bin Ribut said...

mak layan lah korea..saye layan hong kong je ^_^


Entri terkini : Ape lah nasib akau dapat kawan macam kau ni.
Entri sebelum :Gojes,hot dan femes...
Watch my video songs ^_^

mudasfreakz said...

tu dia...tu dia...peminat korea rupanya. :)

Related Posts with Thumbnails